Idesta zorggroep | Zorg voor mens en leefbaarheid | Grou | 088-666 62 50 | info@idesta.nl

Noarderthús Workum

Adres: 
it Noard 101
8711 AD Warkum

Telefoon: 0515-767005

De kleinschalige woonvorm “Stedshiem Warkum” is geopend in januari 2016 en telt tien twee-kamer appartementen in grote variërend van 60m² tot 65m². Er wordt 24 uurs zorg geboden aan mensen die niet meer zelfstandig thuis, maar toch in vertrouwde omgeving willen blijven wonen. Voor vijf appartementen is het vereist een ZZP indicatie van minimaal vier of hoger te hebben of te verkrijgen. De andere vijf appartementen in Workum (gemeente Súdwest Fryslân) zijn beschikbaar voor huurders met thuiszorg (aanleunwoningen). In de appartementen kunt u zelfstandig wonen met de zekerheid van professionele zorg door Idesta Zorggroep.

De appartementen zijn zowel geschikt voor individuele bewoning als voor echtparen en hebben een woonkamer / keuken, slaapkamer en een ruime douche met toilet. Bij de appartementen hoort een gemeenschappelijke ruimte.

De huurprijzen liggen voor het merendeel onder de maximale huurtoeslaggrens.

Meer informatie:
Voor meer informatie, brochure of bezichtiging kunt u contact opnemen met:

Petra Dol, Coördinator Cliëntcontacten.

U kunt bellen met het algemene telefoonnummer van Idesta Zorggroep 088 – 6666 250

Tekening begane grond

Tekening eerste verdieping

Over ons

Idesta is zorg voor mensen met o.a. dementie en lichamelijke beperkingen. Idesta investeert in Zorg en Leefbaarheid. Wij zorgen en ontzorgen in dorpen, steden en wijken in Friesland waar zorgvoorzieningen niet meer of maar gedeeltelijk aanwezig zijn.