Idesta zorggroep | Zorg voor mens en leefbaarheid | Grou | 088-666 62 50 | info@idesta.nl

Fidesta 't Vissershûs

Adres:
Fidesta 't Vissershûs
Pelikaanstraat 1E
8916 AD  Leeuwarden

Telefoon: 058-7676058

In het voormalig Zienn-gebouw aan de Pelikaanstraat in Leeuwarden staat 't Vissershûs. Een locatie waar 24 uur zorg wordt geboden door het franchise-ondernemerspaar Jan en Greta Visser, samen met de gekwalificeerde en betrokken medewerkers. 
Jan en Greta zijn beide verpleegkundigen en allround hulpverleners met een schat aan jarenlange ervaring. Zij bieden wonen en zorg aan mensen die graag zelfstandig willen blijven wonen en die ondanks dat ze een beroep kunnen doen op thuiszorg, behoefte hebben aan meer dan alleen de geïndiceerde zorg. Mensen die vereenzamen en/of net iets meer toezicht en warme zorg nodig hebben, maar die (nog) niet in aanmerking komen, of niet toe zijn aan een verpleeghuis.
Mensen die bij in het Vissershûs (komen) wonen houden regie op hun eigen leven en dragen net als in de gewone thuissituatie, samen met hun netwerk en mantelzorgers, hun verantwoordelijkheden, met als pré, net wat meer gezelschap, aanspraak, warmte, toezicht  en nabijheid. En daarnaast natuurlijk ondersteuning/ overname ADL. Mensen worden goed verzorgd, niet alleen lichamelijke maar met grote aandacht voor het sociaal- emotionele aspect.

't Vissershûs telt zestien tweekamerappartementen in grote variërend van 41m² tot 66m², verdeeld over drie woonlagen. De appartementen zijn geschikt voor zowel individuele bewoning als voor echtparen en hebben een woonkamer/keuken, slaapkamer en een ruime douche met toilet. Bij de appartementen hoort een gemeenschappelijke ruimte. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fidesta
Telefoon: 088 – 6666 222

Zie ook voor meer informatie Fidesta 't Visserhûs


Over ons

Idesta is zorg voor mensen met o.a. dementie en lichamelijke beperkingen. Idesta investeert in Zorg en Leefbaarheid. Wij zorgen en ontzorgen in dorpen, steden en wijken in Friesland waar zorgvoorzieningen niet meer of maar gedeeltelijk aanwezig zijn.