Idesta zorggroep | Zorg voor mens en leefbaarheid | Leeuwarden | 088-666 62 50 | info@fidestazorg.nl
De website is onder constructie in verband met samen gaan website Fidesta Zorg

Fidesta Zorgfranchise

Ondernemen in de zorg?
Steeds meer ouderen hebben de wens om langer zelfstandig te wonen in een vertrouwde, kleinschalige en overzichtelijke omgeving in het dorp of de stad waar ze hun hele leven hebben gewoond. De senior van nu wil regie over eigen leven houden en kiest zelf de plek uit waar hij zo lang mogelijk veilig en zelfstandig kan wonen, eventueel met zorg. Om die reden is Fidesta franchise opgericht in samenwerking met de Idesta Zorggroep. Fidesta biedt in Fryslân zorg voor hulpbehoevende ouderen met een zorgvraag. Een Fidesta locatie wordt gerund door zelfstandige franchisenemers met zorgaffiniteit die bij/naast de woonzorglocatie wonen en het wonen en de zorg organiseren. Dit gebeurt in een huiselijke en vertrouwde sfeer in een kleinschalige woonomgeving met appartementen voor permanente en tijdelijke bewoning en dagbesteding


 

Fidesta franchise zoekt enthousiaste franchisenemers
die zelfstandig een kleinschalige woonzorglocatie willen starten of overnemen. Als franchisenemers wordt je volledig ondersteund door Fidesta bij het exploiteren van jouw zorgonderneming zodat de kwaliteit van zorg gegarandeerd wordt. 

Voor meer informatie over Fidesta kunt u terecht bij Kathy Terenstra, 06-86650990. U kunt zich ook bij haar aanmelden voor informatie-avonden over de Fidesta franchiseformule.

Lees de volledige wervingstekst op www.Fidestazorg.nl

Over ons

Idesta is zorg voor mensen met o.a. dementie en lichamelijke beperkingen. Idesta investeert in Zorg en Leefbaarheid. Wij zorgen en ontzorgen in dorpen, steden en wijken in Friesland waar zorgvoorzieningen niet meer of maar gedeeltelijk aanwezig zijn.