Idesta zorggroep | Zorg voor mens en leefbaarheid | Grou | 088-666 62 50 | info@idesta.nl

Doarpshiem Hallum

Adres: 
Offingaburg 8
9074 DV Hallum

Telefoonnummer: 0518-767090

In het wooncomplex Offingaburg in Hallum (gemeente Ferwerderadeel) is een kleinschalige woonvorm gerealiseerd. U vindt hier acht woningen, twee of drie kamers, in grote variërend van 65m² tot 75m². In Doarpshiem Hallum wordt 24 uurs zorg geboden door gekwalificeerd en betrokken personeel. In de appartementen kunt u zelfstandig wonen met de zekerheid van professionele zorg door Idesta Zorggroep. Het hebben of verkrijgen van een ZZP indicatie van vier of hoger is vereist om voor een appartement in aanmerking te komen.

De appartementen zijn zowel geschikt voor individuele bewoning als voor echtparen en beschikken over een woonkamer / keuken, één of meer slaapkamers en een ruime douche en toilet. Bij de appartementen hoort een gemeenschappelijke ruimte. De huurprijzen liggen voor het merendeel onder de maximale huurtoeslaggrens.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Idesta Zorggroep en vragen naar onze Coördinator Cliëntcontacten Petra Dol.

Tel. 088 – 6666 250

Over ons

Idesta is zorg voor mensen met o.a. dementie en lichamelijke beperkingen. Idesta investeert in Zorg en Leefbaarheid. Wij zorgen en ontzorgen in dorpen, steden en wijken in Friesland waar zorgvoorzieningen niet meer of maar gedeeltelijk aanwezig zijn.