Idesta zorggroep | Zorg voor mens en leefbaarheid | Grou | 088-666 62 50 | info@idesta.nl

Stedshiem Pelikaan

Adres:
Stedshiem Leeuwarden-Pelikaanstraat

Pelikaanstraat 1E
8916 AD  Leeuwarden

Telefoon: 058-7676058

In het voormalig Zienn-gebouw aan de Pelikaanstraat in Leeuwarden is Stedshiem Leeuwarden-Pelikaanstraat gerealiseerd. Een Stedshiem waar 24 uurs zorg wordt geboden door gekwalificeerd en betrokken medewerkers. Het hebben of verkrijgen van een ZZP indicatie van minimaal vier of hoger is vereist om voor een appartement in aanmerking te komen.

Het Stedshiem telt zestien tweekamerappartementen in grote variërend van 41m² tot 66m², verdeeld over drie woonlagen. De appartementen zijn geschikt voor zowel individuele bewoning als voor echtparen en hebben een woonkamer/keuken, slaapkamer en een ruime douche met toilet. Bij de appartementen hoort een gemeenschappelijke ruimte. De huurprijzen liggen voor het merendeel onder de maximale huurtoeslaggrens.

Op 1 juli jl. hebben de eerste bewoners hun intrek genomen. Er is nog een aantal appartementen beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Idesta Zorggroep en vragen naar onze coördinator Cliëntcontacten Petra Dol.

Telefoon: 088 – 6666 250

Over ons

Idesta is zorg voor mensen met o.a. dementie en lichamelijke beperkingen. Idesta investeert in Zorg en Leefbaarheid. Wij zorgen en ontzorgen in dorpen, steden en wijken in Friesland waar zorgvoorzieningen niet meer of maar gedeeltelijk aanwezig zijn.