Idesta zorggroep | Zorg voor mens en leefbaarheid | Grou | 088-666 62 50 | info@idesta.nl

Doarpshiem Stiens

Adres: 
Pyter Jurjensstrjitte 21
9051 BR Stiens

Telefoon: 058 – 7676 299
Fax. 058 – 7676 599

In Stiens (gemeente Leeuwarderadeel) is in het voormalige Groene Kruis-gebouw het Doarpshiem gevestigd. Dit is een kleinschalige woonvorm waar 24 uurs zorg geboden wordt door gekwalificeerd en betrokken personeel. Het hebben of verkrijgen van een ZZP indicatie van vier of hoger is vereist om voor een appartement in aanmerking te komen.

Het Doarpshiem telt in totaal negen appartementen. De appartementen zijn zowel geschikt voor individuele bewoning als voor echtparen en hebben een woonkamer / keuken, slaapkamer en een ruime douche en toilet. Bij de appartementen hoort een gemeenschappelijke ruimte. De huurprijzen liggen voor het merendeel onder de maximale huurtoeslaggrens.

Wilt u meer informatie over Doarpshiem Stiens, dan kunt u contact opnemen met Idesta Zorggroep en vragen naar onze Coördinator Cliëntcontacten Petra Dol

Tel. 088 – 6666 250

Over ons

Idesta is zorg voor mensen met o.a. dementie en lichamelijke beperkingen. Idesta investeert in Zorg en Leefbaarheid. Wij zorgen en ontzorgen in dorpen, steden en wijken in Friesland waar zorgvoorzieningen niet meer of maar gedeeltelijk aanwezig zijn.